Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τα 5 + 1 πράγματα που με φοβίζουν...

1. Τα βράδια όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, ειδικά το ψυγείο, κάνουν περίεργους θορύβους. Είμαι πεπεισμένη ότι τα ψυγεία είναι έμψυχα όντα που παριστάνουν τα ψυγεία και τα βράδια ξυπνούν και μας κατασκοπεύουν.
2. Η Τατιάνα Στεφανίδου όταν κάνει ότι γελάει με τους καλεσμένους της. Κάνει περίεργους μορφασμούς και χτυπιέται στον λευκό καναπέ της λες και την έχει κυριεύσει ο δαιμονισμένος.
3. Το επόμενο επεισόδιο από τις"Οικογενειακές ιστορίες"...(δε χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση)
4. Η απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. Οι Έλληνες ιδιοκτήτες είναι ικανοί να γκρεμίσουν τις σκεπές των μαγαζιών, προκειμένου να μετατρέψουν όλους τους χώρους σε ανοιχτούς...
5. Η ιδέα ότι η ελληνική αλφάβητος αποτελείται από 40 γράμματα πλέον(24 +26 της αγγλικής).

+1. Η γιαγιά μου ,που με παίρνει κάθε τρεις και λίγο τηλέφωνο και με συμβουλεύει να βρω ένα παληκάρι σαν τον Κερίμ (το φλερτ της Φατμαγκιούλ , στην ομότιτλη σειρά του mega!!)

8 σχόλια:

  1. Τελικά μήπως είναι όλοι τους εξωγήινοι????
    Χαχαχαχα!!!
    Συνέχισε έτσι Μαριλού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μου βάζεις ιδέες και τη στήσω όλη τη μέρα στην κουζίνα...........(και πίστεψέ με ...αυτό θα είναι εις βάρος του ψυγείου.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχαχαχα...τώρα μπορώ να πέσω για ύπνο, αγνοώντας το θόρυβο του ψυγείου, αποβάλλοντας το γέλιο της Τατιάνας, υποθέτωντας την επόμενη Οικογενειακη ιστορία, σκεπτόμενη το αντικαπνιστικό κίνημα ετούτης της χώρας και βεβαίως αγνοώντας το ελληνικό αλφάβητο και όχι μόνο...ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαριλένα κουράγιο. Συμπονώ και συμπάσχω παρόλο που προσωπικά με αφορούν μόνο τα 4 & 5.
    Το 1. με τυραννούσε μικρό και μου προκαλούσε εφιάλτες. Ο θόρυβος ιδίως του παλιού ψυγείου μου τρύπαγε τα αυτιά σαν κομπρεσέρ. Το άτιμο όποτε πήγαινα να κλείσω μάτι έσκουζε σαν να του πάτησαν τον κάλο. Αλλά δεν το είχα δει υπό αυτή την οπτική. Πολύ ενδιαφέρον. Για τα 2. και 3. δηλώνω αναρμόδιος (είμαι από αυτούς που θα χρειάζονταν περαιτέρω εξήγηση γιατί δεν ξέρω καν τι είναι οι Οικογενειακές Ιστορίες..), γιατί εδώ και 6-7 έτη έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου κάθε πρόσβαση σε ελληνική τηλεόραση (δεν έχω καν κεραία).

    Όσον αφορά το 4. από την 1η Σεπτέμβρη πέρασα -οριστικά- στο άκαπνο στρατόπεδο, μετά από συνολικά 14 έτη ανελέητης φούμας. Σε κατανοώ απόλυτα λοιπόν, πλέον βιώνω το αντίθετο πρόβλημα, προσπαθώντας να μην θυμάμαι το πως και που κάπνιζα γιατί με πιάνουν τύψεις. Για το 5. κάποτε ξεκίνησα μία προσπάθεια ενημέρωσης, αλλά αν και υπήρξε σεβαστή ανταπόκριση, την άφησα στην μέση. Μάλλον χρειάζεται να την ξαναζεστάνω :
    http://killgreeklish.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή