Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τα πέντε πότε στο facebook...

1. Πότε καταλαβαίνουμε ότι κάποιος χώρισε...
Κάθε χωρισμένος που σέβεται τον εαυτό του απενεργοποιεί το λογαριασμό του για τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο!!!Μετά το ξανανοίγει και αν είναι κορίτσι περνάει φωτογραφίες γεμάτες τσαχπινιά που συνήθως συνοδεύονται από λάγνο βλέμμα και "χειλάκια", αν είναι αγόρι περνάει τραγούδια γεμάτα νταλκά (σ΄αυτές τις περιπτώσεις ιδιαίτερη προτίμηση παρατηρείται στους παρακάτω καλλιτέχνες : Σφακιανάκης, Πλούταρχος,Οικονομόπουλος)

2.Πότε καταλαβαίνουμε ότι κάποιος είναι σε σχέση...
Αν είναι αγόρι η κοπέλα του , του περνάει συνεχόμενα τραγούδια αγάπης, συνοδευόμενα από πολλές πολλές καρδούλες. Αν είναι κορίτσι η ίδια από μόνη της περνάει στο προφίλ της συνεχόμενα τραγούδια αγάπης και πολλές πολλές καρδούλες!!!

3. Πότε καταλαβαίνουμε ότι κάποιος ψάχνεται...
Αν είναι αγόρι συνήθως κάνει add ό,τι σαβούρα κυκλοφορεί και κυρίως γκόμενες με φωτογραφίες προφίλ που εστιάζουν σε επίμαχα σημεία και μετά βάζει like σε όλες!! Αν είναι κορίτσι περνάει μονίμως φωτογραφίες της που εστιάζουν σε επίμαχα σημεία και μετά βάζει like μόνη της σε όλες!!!

4.Πότε καταλαβαίνουμε ότι ήρθε το καλοκαίρι...
Αν είναι κορίτσι βομβαρδίζει συνεχόμενα το προφίλ της με φωτογραφίες με μαγιώ, με παρεό, πάνω στην ξαπλώστρα, κάτω απ΄την ξαπλώστρα, στην αμμουδιά, μέσα στη θάλασσα, στην πισίνα, με το αντιηλιακό, χωρίς το αντιηλιακό, την ώρα που βάζει το αντιηλιακό.... Αν είναι αγόρι σταματά να περνά φωτογραφίες από παίκτες , φιλάθλους και ολοκαυτώματα της ομάδας του μιας και η αγωνιστική σεζόν φτάνει στο τέλος της...

5. Πότε καταλαβαίνουμε ότι κάποιος/α είναι Έλληνας/ Ελληνίδα...
Στις πληροφορίες του προφίλ του (στις  γλώσσες που γνωρίζει )δεν αναφέρει ποτέ τα Ελληνικά αλλά ένα σωρό άλλες, γράφει σε άπταιστα greeklish κι όταν αποφασίσει τελικά να πατήσει alt και shift κάνει ένα σωρό ορθογραφικά λάθη...









4 σχόλια:

  1. "Αν είναι κορίτσι περνάει μονίμως φωτογραφίες της που εστιάζουν σε επίμαχα σημεία και μετά βάζει like μόνη της σε όλες!!!"
    χαχαχαχααχ ακριβώς σαν μία γνωστή μου! :Ρ
    επίσης, αυτό πάει στο 'πώς να καταλάβεις αν μια κοπέλα είναι attention whore με παιδικά τραύματα' :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa ops! greeklish...alt και shift.. πολύ χιουμοριστικό κείμενο!γέλασα πολύ..Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αρχή έχεις άπειρο δίκιο!!!!! Γέλασα πάρα πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή